Acties

Acties Oktober Woonmaand 2024

Acties Oktober Woonmaand 2024

De oktober woonmaand is weer aangebroken! Dit is dé maand om jouw woning een make-over te geven en het extra gezellig te maken voor de komende seizoenen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe meubels, een comfortabel bed of een complete badkamerupdate, tijdens de oktober woonmaand vind je volop inspiratie en aantrekkelijke acties bij de woonwinkels op de Bossche WoonBoulevard.

Auping

Droom jij van een nieuw, comfortabel tweepersoonsbed? Grijp dan nu je kans! Van 7 oktober tot en met 3 november 2024 ontvang je minimaal €750,- setvoordeel bij aanschaf van een compleet Auping tweepersoonsbed of boxspring.

Kom langs in de winkel en ervaar zelf het ultieme comfort van Auping. Proefliggen is altijd een goed idee. Zo ontdek je welk bed perfect bij jou past. Lees meer op de actiepagina van Auping.

Auping Najaarspromo

Sanidirect

Doe mee aan het Ballenbad spektakel bij Sanidirect en grijp je kans op de beste prijzen! Tot en met 27 oktober maak je kans op een gratis Duravit toilet, een Grohe regendouche, badkameraccessoires ter waarde van €100 én 15% korting op tegels.

En dat is nog niet alles! Je maakt ook kans op één van de vier badkamercheques ter waarde van €5000. Een gegarandeerde prijs en de kans op een complete badkamer make-over. Meer informatie lees je op de actiepagina van Sanidirect.

Sanidirect oktober woonmaand

Carpetright

Het is jouw kans om te profiteren van de grootste kortingen van het jaar! Carpetright ruimt hun magazijn op en biedt tot wel 70% korting op de voorraad pvc, laminaat, vinyl en tapijt. Perfect om jouw interieur een frisse, nieuwe look te geven. Wees er snel bij, want de voorraden verschillen per winkel en op = op! Ontdek meer op de actiepagina van Carpetright.

* Actie is geldig t/m 27-10-2024

Hoogenboezem

Het is oktober woonmaand bij Hoogenboezem Meubelen. Dit is een perfect moment om warmte en gezelligheid in huis te brengen. Bij INHOUSE krijg je nu een waardecheque van 10% cadeau, waardoor jouw droominterieur nog dichterbij komt. Vervul jouw woonwensen en tover je huis om tot een stijlvolle en knusse plek.

Bezoek de winkel aan De Bossche WoonBoulevard en creëer een stijlvolle thuisbasis! Bekijk de actiepagina van Hoogenboezem Meubelen.

* INHOUSE acties gelden t/m 3-11-2024

Hoogenboezem Woonmaandactie

Profijt Meubel

Ook bij Profijt Meubel is er iets te vieren, namelijk het 30-jarig bestaan! Hierdoor shop je met kortingen tot wel 15% op een breed assortiment meubels. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele bank, een fijne eettafel of een moderne kast: je vindt het allemaal in de uitgebreide collectie. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de actiepagina van Profijt Meubel.

* De Profijt Meubel acties gelden t/m 13-10-2024

profijt meubel acties

Kwantum

Het is raam 10-daagse bij Kwantum! Van 14 t/m 23 oktober 2024 ontvang je extra korting op gordijnen en raamdecoratie. Van stijlvolle overgordijnen tot praktische jaloezieën, creëer de perfecte sfeer in huis met onze uitgebreide collectie. Bekijk alle details op de website van Kwantum!

X²O Badkamers

Op dinsdag 1 oktober is er een nieuwe actie begonnen bij X²O Badkamers. Tijdens de Oktober Woonmaand Gekte krijg je tot wel 60% voordeel op bijna alles!

Maak van je badkamer een oase van rust en stijl met de beste deals van het jaar. Of je nu droomt van een strakke, moderne look of een warme en tijdloze uitstraling, bij X²O Badkamers vind je alles wat je nodig hebt om jouw droombadkamer te realiseren.

* Actie is geldig t/m 31-10-2024

X20 badkamers woonmaand